Energija minerala i esencijalnih elemenata prirodne termalne vode iz bušotine Filipan-1 udružena s aktivnim sastojcima ljekovitog bilja potiče i optimizira regenerativne procese. Prirodna termalna voda Filipan je analizirana u Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, gdje je ustanovljeno da je vrlo bogata vrijednim mineralima, fluorom, jodom, kalijem, magnezijem, kalcijem, manganom, silicijem i velikim brojem mikroelemenata.
 
 
HIDRATANTNA KREMA ZA LICE
AROMA KREMA ZA TIJELO

Fuzija termalne vode Filipan, ulja avokada, ulja sjemenki grožđa, vitamini A i E, ekstrakta kamilice i nevena sadržana u ovoj jedinstvenoj kremi za lice tvori njegujuću formulu na bazi termalne vode Filipan koja energizira i osnažuje oslabljenu strukturu kože. Nezamjenjiv je proizvod za redovitu njegu koja hrani, štiti i obnavlja. Obnavlja umornu i uvelu kožu, umiruje reaktivnu kožu, zaglađuje i pruža iznimnu glatkoću i dugotrajnu hidrataciju, hrani i jača otpornost kože prema slobodnim radikalima, poboljšava strukturu kože i daruje blistavost, glatkoću i svježinu.
Koristi se kao univerzalna krema za dan i noć. Odgovara svim tipovima kože, čak i jako suhoj koži i koži s posebnim potrebama (neuro-dermitis, crvenilo, psorijaza, mladenačke akne, gljivična oboljenja i sl).
Bogate je i ugodne teksture i vrlo brzo se upija. Nanosi se na čistu i suhu kožu.

Fuzija termalne vode Filipan, ulja čička, ulja kamfora, ekstrakta ružmarina i mentola sadržana u ovoj jedinstvenoj kremi tvori multiaktivnu formulu na bazi termalne vode koja snažno djeluje na cirkulaciju, predstavlja izniman proizvod za tretiranje bolnih mišića i zglobova kod artritisa i neuralgija različitog porijekla.
Nanosi se na čistu i suhu kožu i po mogućnosti lagano izmasira jednu do dvije minute kružnim pokretima. Nadražuje sluznicu. Brzo se upija.
   

KREME MOŽETE NARUČITI TELEFONSKI ILI PUTEM E-MAILA.